Stedentrip Gent veelbesproken

Stel je voor: 36 enthousiaste leden, bierliefhebbers en grappenmakers gecombineerd voor een weekend in een van de mooiste steden van België: Gent. Dit is precies wat er gebeurde van 4 tot en met 6 april 2014. Na een treinrit van 3 uurtjes kwamen we aan in het hostel midden in het centrum van Gent. Na een korte briefing door het hostelpersoneel konden we onze spullen opbergen en een bed uitkiezen. Vervolgens toch nog even snel een (of twee) van die speciaalbiertjes proeven in de stad.

Zaterdagochtend vroeg op blijkt voor een aantal toch nog een beetje moeizaam. Gelukkig begonnen we met een rustige GPS tocht door de prachtige stad. Na een lekkere lunch was het tijd voor het hoofdprogramma van de zaterdag: lekker de hele middag in elektrische sloepen door de grachten van Gent dwalen, met een biertje in je hand en de zon op je bol. Insmeren geblazen dus!

Na ’s avonds met de groep gegeten te hebben was iedereen vrij om te gaan en te staan waar hij of zij wilde. Een groep ging naar de kermis, een andere groep aan het bier en noem maar op. De avond/nacht resulteerde in iets meer dan een beetje hoofdpijn de volgende dag. Na een museumbezoek was het tijd om de trein weer in te gaan, op naar het Limburgse landschap.

Voor de mensen die de stedentrip graag willen herbeleven, de foto’s zijn hier te bekijken: