Bestuur 2018

Jaarlijks, aan het eind van december wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Voorzitter:

Naam: Yara Bogie

Leeftijd: 23 jaar

Opmerking:

Hallootjes,

Ik ben Yara en ik ga komend jaar de rol van voorzitter vervullen. Van oorsprong kom ik uit Echt, een half uurtje rijden van het mooie Heerlen. Ik heb daar 22 jaar gewoond.  Sinds een jaar woon ik een Heerlen op loopafstand van de Soos. Momenteel ben ik werkzaam binnen Zuyderland als verzorgende IG en ga ik in september beginnen aan de studie verpleegkunde.

Inmiddels ben ik al vijf jaar lid van deze gezellige vereniging en heb ik al heel wat leuke evenementen meegemaakt. Ik zie de vereniging na deze mooie jaren ook meer als een grote vriendengroep, waar ik dit jaar nog een keertje iets extra’s voor wil doen.

Komend jaar zal ik me natuurlijk vooral bezighouden met mijn bestuursfunctie maar daarnaast zullen jullie mij ook wel eens zien op rolschaatsen. Sinds kort ben ik begonnen met Roller Derby en ik denk dat ik wel mag zeggen dat dit supergaaf is!

Ondanks dat het een druk jaar zal gaan worden, sta ik dag en nacht klaar voor alles binnen en buiten de vereniging.  Laten we er een top jaar van maken!

Yara Bogie,
Voorzitter
Bestuur 2018

 

Je kan mij bereiken via: voorzitter@svwoordendaad.nl

Secretaris:

Naam: Vénice Harreman,

Leeftijd: 18 jaar

Opleiding: Ergotherapie

Opmerking: 

Hallo allemaal,

Ik ben Vénice Harreman, 18 jaar en woon sinds vorig jaar op mezelf in Heerlen. Ik ben geboren in Brabant, maar opgegroeid in het mooie Rotterdam. Ik zit in mijn tweede jaar ergotherapie op de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Inmiddels ben ik iets meer dan een jaar met groot plezier lid van SV Woord en Daad. Ik heb hier veel leuks al meegemaakt en er komt nog veel meer leuks aan. Naast dat W&D erg leuk is, staan de leden altijd voor elkaar klaar.

Het afgelopen jaar heb ik mij op meerdere manieren ingezet voor de vereniging en dit ga ik aankomend jaar doorzetten als rol van secretaris in het bestuur.

Naast de vereniging heb ik ook hobby’s, zoals paardrijden, een drankje doen en bovenal eten! Dus hebben jullie zin in een hapje eten, twijfel niet en stuur mij aan appje. Dan gaan we er met zijn alle een top jaar van maken.

Vénice Harreman,
Secretaris
Bestuur 2018

Je kan mij bereiken via: secretaris@svwoordendaad.nl

Penningmeester:

Naam: Sven van der Landen

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Biometrie

Opmerking: 

Hey!

Ik ben Sven, 21 jaar jong en ik ga komend jaar de rol als penningmeester vervullen. Ik ben geboren en opgegroeid in hartje Amsterdam. Ik ben naar het zuiden van Nederland geïmmigreerd vanwege de opleiding Biometrie waar ik in 2017 mee ben begonnen.

Ik ben voor de zomervakantie naar Heerlen verhuisd. Waar ik gelijk geïntroduceerd ben bij SV Woord en Daad. Mijn eerste activiteit was een zeer competitief spel waar ik al snel nieuwe mensen heb leren kennen. Niet lang daarna heb ik mij ingeschreven bij Woord en Daad.

Nu ben ik nog geen jaar lid, maar ik wil mij volledig inzetten voor de vereniging. Ik heb sinds ik in Heerlen woon geen heimwee gehad naar Amsterdam. Dit komt omdat Woord en Daad mij hier zo heeft laten thuis voelen.

Ik kijk heel erg uit naar het nieuwe jaar als bestuurslid en ik ga mij hier 110% voor inzetten. Laten we er een heerlijk jaar van maken!

Sven van der Landen,
Penningmeester
Bestuur 2018

Je kan mij bereiken via: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris Activiteiten:

Naam: Mathieu van Maurik

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: HBO-ICT

Opmerking: 

Hey allemaal,

Ik ben Mathieu van Maurik en ga het komende jaar de rol van commissaris Activiteiten op mij nemen. Oorspronkelijk kom ik vanuit de Alblasserwaard, het mooie, platte met dijk omringde stukje land, bekend als de polder. In 2016, na het afronden van mijn MBO-4 opleiding, ben ik verhuisd naar Heerlen om HBO-ICT aan de hogeschool Zuyd te studeren.

Dankzij de HSI (Ja, zo noem ik het nog steeds) ben ik in contact gekomen met W&D. Ik ben dan ook na de bierproeverrij 2016 lid geworden van de vereniging. Sindsdien ben ik altijd met een goed gevoel naar W&D gegaan en heb ook altijd genoten van de activiteiten.

In het komende jaar wil ik mij graag inzetten om wat extra’s te doen voor de vereniging die mij zo fijn laat thuis voelen, hier in het zuiden van het land. Ik ga ervoor zorgen om toch een partij goeie activiteiten neer te zetten voor jullie! Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

Mathieu van Maurik,
Commissaris Activiteiten
Bestuur 2018

Je kan mij bereiken via: activiteiten@svwoordendaad.nl

Commissaris PR:

Naam: Arthur Jacobs

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: ICT

Opmerking: 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Arthur Jacobs,  24 jaar oud en ik vervul de rol van PR.
geboren in Valkenburg maar door heel Nederland opgegroeid (behalve rechtsboven wie wil daar nu wonen aardbevingen enzo). Ik zit in mijn derde jaar HBO-ICT op hogeschool Zuyd.

Inmiddels ben ik al drie jaar lid bij onze mooie vereniging en heb hier veel leuke mensen leren kennen. Een van de mooiste dingen van de vereniging vind ik dat iedereen voor elkaar klaarstaat.

Voordat ik in het bestuur ben gestapt heb ik mijzelf ingezet om de vereniging te ondersteunen en ben van plan om dit zolang ik lid ben te blijven doen.

In mijn vrije tijd hou ik van een biertje en goede tijden met vrienden hier kan ik ook altijd voor benaderd worden.

 

Arthur Jacobs

Commissaris PR
Bestuur 2018

Je kan mij benaderen via: pr@svwoordendaad.nl

Commissaris Evenementen:

Naam: Andy Born

Leeftijd: 23 jaar

Opleiding: HBO-ICT

Opmerking: 

Hallo,

Ik ben Andy, ik ben 23 jaar, en woon nog bij mijn ouders in Nuth. De meeste leden kennen mij wel, gezien ik vaak aanwezig ben tijdens de leuke en gezellige soosavonden.

In 2016 ben ik tijdens de Heerlense studenten introductie lid geworden van onze mooie vereniging. Al vrij snel heb ik met veel plezier mij ingezet tijdens diverse evenementen van de vereniging. Ik haal voldoening uit het helpen van mensen en het sociaal actief zijn binnen de vereniging.

Komend jaar wil ik graag als commissaris evenementen mij inzetten om alle evenementen zoals het intro weekend, de stedentrip en het brouwerij bezoek onvergetelijk te maken. In de tijd die ik vrij te besteden heb zal ik mijn mede bestuursleden ondersteunen met hun taken.

Mocht ik dan nog wat tijd over hebben, dan zal ik dit spenderen aan mijn studie HBO-ICT die ik zo nu en dan volg op Zuyd hogeschool.

Het zal een druk jaar worden, maar ik ben er van overtuigd dat we er samen een geweldig jaar van gaan maken!

Andy Born,
Commissaris evenementen
Bestuur 2018

Je kan mij benaderen via: evenementen@svwoordendaad.nl