Bestuur

Jaarlijks, aan het eind van december wordt het bestuur gewisseld. Het huidige bestuur bestaat uit:

Penningmeester:

Naam: Benjamin Velge

Leeftijd: 19 jaar

Opleiding: HBO-ICT (NID)

Opmerking: Heee,

Ik ben Benjamin, geboren in Maastricht, 18 jaar oud en woonachtig in het meest gezellige dorpje naast Sittard, genaamd Limbricht.

Ondertussen ben ik al 2e jaars student HBO-ICT op Zuyd waarbij ik direct in het eerste jaar mijn Propedeuse heb weten te halen. Als afstudeerrichting voor Network Infrastructure Design gekozen.

Tijdens de Heerlense Studenten Introductie 1,5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanmerking met W&D op de W&D woensdag. Dit was direct voor mij een geweldige belevenis die ik veel vaker mee wilde gaan maken. Ik ben op de HSI daarom ook direct trots lid geworden.

In de tijd die erna kwam heb ik geweldige dingen meegemaakt, Introkamp, de te gekke feesten die er waren en natuurlijk heel veel bier. Maar ook de ‘gewone’ gekke gezelligheid en vriendschappen die ik binnen de vereniging heb weten op te bouwen

Ondanks dat ik in Limbricht woon is het prima te doen om hier in Heerlen naar de verenging te gaan. Er zijn genoeg treinen die ‘s avonds nog rijden en als je wilt blijven slapen staan er genoeg leden voor je klaar waar je mag blijven crashen. Dan merk je echt hoe gezellig en leuk de mensen hier zijn en Heerlen is.

Komend jaar heb ik de eer van jullie gekregen om de rol van penningmeester te mogen vervullen binnen de meest gezellige vereniging van Heerlen. Ik heb er super-super veel zin in ga me dus ook gewoon voor de volle 100% inzetten komend jaar!

Je kan mij bereiken via: penningmeester@svwoordendaad.nl

Commissaris Activiteiten:

Naam: Kim Schram

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Ergotherapie

Opmerking: Hallo Allemaal,

Ik ben Kim Schram en ben geboren in Breda. Ben 21 jaar en inmiddels woonachtig in Heerlen. Ik ben nu 2e jaars ergotherapie student en heb afgelopen jaar succesvol mijn propedeuse periode afgerond. Voordat ik naar Heerlen kwam heb ik ook nog 1,5 jaar in Nijmegen gewoond en gestudeerd. Maar natuurlijk heb ik het hier in Heerlen meer naar mijn zin!

Afgelopen jaar ben ik lid geworden van W&D en had ik het enorm naar mijn zin. Vooral sinds de leuke periode van Serious Request ben ik vaak te vinden bij W&D. Jullie hebben me kennis leren maken met Alfa, veel gezelligheid en gekkigheid die we met elkaar meemaken binnen de vereniging.

Ik kijk er enorm naar uit om komend jaar de functie van commissaris activiteiten in te gaan vullen. We gaan hopelijk een hoop leuke activiteiten tegemoet. Ik heb er super veel zin in en hoop dat we er samen met elkaar een super jaar van kunnen gaan maken!

Je kan mij bereiken via: activiteiten@svwoordendaad.nl

Commissaris PR:

Naam: Jaga van den Broek

Leeftijd: 20 jaar

Opmerking: Hey!

Ik ben Jaga, ik kom uit Veldhoven en woon sinds twee jaar op kamers in Heerlen. Ik studeer met veel plezier ergotherapie op hogeschool Zuyd. Ik hou ervan om een drankje te doen, verder hou ik van reizen, honden en beoefen ik karate.

1,5 jaar geleden ben ik tijdens de sinterklaassoosavond lid geworden. Een mooi cadeau! Ik heb de vereniging terloops leren kennen, en heb hier nieuwe vriendschappen, leuke ervaringen en veel gelach aan over gehouden.

Ik zal mij de komende tijd bezig houden met de rol van PR-commissaris. Ik ben hier erg enthousiast over en hoop dit jaar voor de vereniging tot een prachtig eind te maken!

Je kan mij benaderen via: pr@svwoordendaad.nl

Commissaris Sociëteit:

Naam: Sander Hoenjet

Leeftijd: 25 jaar

Opmerking: Hoi,

Ik ben Sander, 25 jaar oud, ik kom oorspronkelijk uit Voerendaal, ondertussen woonachtig in Heerlerbaan.

Na ooit een keertje de pub in gedwaald te zijn ergens in 2008 en daar een avondje door gehaald te hebben met een studentenvereniging, ben ik diezelfde avond nog lid geworden….

Bij latere navraag bleek deze studentenvereniging WEND te heten? Het heeft een tijdje geduurd voor ik wist waar die afkorting voor stond……….

Maar gelukkig was ik onbewust heel bekwaam, en ben ik ondertussen al 8 jaar lid.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn tijd te besteden aan een leuke studentenvereniging in Heerlen (vul zelf maar in), en als ik dan nog tijd over heb vind ik het leuk om te sporten, lezen en af en toe een recreatief biertje met vrienden te pakken.

Wil je meer over mij weten, of hoe ik van plan ben mijn functie als commissaris soos aan te pakken, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de paringsrituelen van de wilde zalm wees dan niet bang om mij aan te spreken!

Je kan mij benaderen via: soos@svwoordendaad.nl