Hipp

Sinds een aantal jaar is Hipp-uitzendgroep een van onze hoofdsponsoren. Hipp is een horeca uitzendbureau waarbij kwaliteit voorop staat. Dit zien wij ook terug in ons partnerschap met hen.

 

Ervaringsstukjes

Neeltje

Hoi mijn naam is Neeltje en ik studeer momenteel voor het 3e jaar in Heerlen. Via studenten vereniging Woord en Daad kwam ik in contact met een van onze hoofdsponsoren, HIPP uitzendgroep. Nadat ik een gesprek had gevoerd met Marc en John heb ik binnen 2 weken mijn eerste dienst gedraaid. Het was wel weer even wennen omdat ik al een tijdje niet meer in de horeca had gewerkt. Toen ik namelijk nog bij mijn ouders in Brabant woonde heb ik een aantal jaar in een hotel-restaurant gewerkt. Het werken bij HIPP is voor mij een goede uitkomst om een extra zakcentje bij te verdienen wat ik als student goed kan gebruiken. Ik heb al op vele mooie locaties mogen werken. Van chique restaurants, tot borrels bij kastelen en grote bedrijven. Het werken met collega’s van je eigen leeftijd is natuurlijk altijd leuk en we helpen elkaar ook zoveel mogelijk uit de brand. Iedere dienst is gezellig maar hard werken hoort er natuurlijk ook bij.

Een baantje bij Hipp is prima te combineren met je studie omdat je zelf kan aangeven hoeveel je wilt werken. Als nieuwe student is het zeker verstandig om je zoveel mogelijk te focussen op je studie, iets wat bij HIPP ook goed wordt begrepen. Kortom een baantje op maat waarbij je leuke mensen en plekken leert kennen en je veel ervaring op doet!

Venice

De eerste keer dat ik met HIPP te maken kreeg was tijdens mijn eigen introductie week 2016. Ik heb mij vrij snel daarna aangemeld bij HIPP. Ik heb een aantal opdrachten al gehad, waaronder een opdracht rond kerst in valkenburg. Ik vond deze opdracht erg leuk, omdat ik daar veel heb geleerd en erg leuk personeel was om mee samen te werken. Werken bij HIPP is dus vaak erg gezellig, op een leuke locatie, maar het is ook hard werken. Dit vind ik persoonlijk geen probleem. Bij HIPP kun je ook erg flexibel werken. Voor ons als studenten is dit natuurlijk ideaal. Komt het een keer niet uit door tentamens of dergelijken sla je zonder problemen een keer een opdracht over en ga je daarna weer verder.

Imke

Hoi, ik ben Imke! Ik ben 22 jaar en ik studeer ergotherapie. Ik vind het heel erg leuk om te klimmen en leuke dingen te doen met vrienden. Maar natuurlijk zijn mijn W&D woensdagen favoriet 😉 Helaas heb ik geen geldboom op mijn balkonnetje staan en moet ik een zakcentje bijverdienen om al mijn activiteiten naast mijn studie te bekostigen. En daarom werk ik bij HIPP uitzendbureau.

Wat ik belangrijk vind bij een bijbaantje is dat ik flexibele werkuren heb. Deze Brabander plant namelijk altijd veel te veel dingen in. Gelukkig is dat bij HIPP geen probleem. Ze bieden je regelmatig meerdere diensten aan en je kunt zelf bepalen of en hoeveel je werkt! Helemaal top.

Verder vind ik het belangrijk dat ik afwisseling in mijn werk heb; ik ben snel verveeld als ik veel van hetzelfde moet doen. Bij HIPP sta je op veel verschillende plekken. Het ene moment sta je in een super chique restaurant eten te serveren en het andere moment sta je te feesten achter de bar tijdens een bruiloft of op een familiefeest bij iemand thuis. Lekker afwisselend dus! Perfect.

Daarnaast is een van de grootste pluspunten de collega’s die ik heb! Elke keer sta je weer met andere mensen, en veel van hen zijn ook lid van W&D. Dus dat maakt het automatisch een feestje!  Houden we van.

Natuurlijk is het hard werken; maar ik werk liever hard en laat de tijd snel voorbijgaan dan dat ik op mijn luie reet zit en dat de tijd voorbijkruipt!

Hipp uitzendgroep www.hipp-uitzendgroep.nl