Nieuws

Website versie 2.0!

Versie 2.0 van onze website is er! Na vele avonden aan sleutelen is ie eindelijk klaar om aan jullie te laten zien! Kijk gerust even rond en geniet van de nieuwe eenvoud Ā om ook op je mobiele telefoon deze website te bekijken!

Mocht je fouten vinden op de website, dan kan je dit altijd melden via het contact formulier, en dan gaan wij dit zo snel mogelijk oplossen!


Woord & Daad is jarig!

Studentenvereniging Woord & Daad wordt alweer 83 jaar oud!

De oudste en gezelligste studentenvereniging van Heerlen heeft sinds 1932 al veel meegemaakt, en vanaf 4 juni kunnen wij met trots zeggen dat de w&d al 83 jaar voor plezier zorgt!
Deze mooie mijlpaal zullen we bereiken in de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 juni. We willen jullie dan ook allemaal uitnodigen om dit samen met ons te vieren in de Beerkompanie! Wie jarig is die trakteert, dus een drankje en een stukje taart zal zeker niet ontbreken šŸ˜€ read more


Woord & Daad opent nieuwe sociƫteit Beerkompanie!

Voor de zomer is Woord & Daad verhuisd naar haar nieuwe sociĆ«teit: Alfa’s Beerkompanie aan het Pancratiusplein in Heerlen. Om dit heuglijke feit te vieren nodigen wij iedereen uit om woensdag 17 september een flink feestje te bouwen in de Beerkompanie. Iedereen is welkom vanaf 21:00. Vanaf dat moment zal het feestgedruis losbarsten tot in de late uurtjes! Wij hebben er onwijs veel zin in, zien we jou ook!? Dresscode: men in black, women in red!


Nieuwe sociƫteit voor Woord & Daad

Woensdag 23 Juli was een grote dag,

Woord & Daad heeft het contract met Alfa bier getekend, wat betekent dat Woord & Daad met ingang van 23 Juli haar sociƫteit heeft in Beerkompanie. Ons zomerreces duurt nog even maar de eerste grote activiteit staat alweer voor de deur: het gigantische feest van Woord & Daad tijdens de Heerlense Studenten Introductie op 20 Augustus. Tot dan!


Weekend weg!

Na het grote succes van het weekendje naar de Ardennen vorig jaar, is er besloten dit jaar wederom een weekend weg te gaan met Woord en Daad. Zelfde concept: lekker in je tentje slapen, overdag een beetje kanoƫn, een biertje drinken en vooral ontspannen. De datum staat gepland voor 11 tot en met 13 Juli. Net na je tentamens, aan het begin van de zomervakantie. Heb jij je al ingeschreven?